Økologiske produkter.

Økologiske produkter er bedre å bruke da det ikke inneholder sterke midler, det gir ingen allergi og er ikke kreftfremkallende. De er veldig drøye i bruk og blir derfor billigere, selv om de er ganske dyre i innkjøp.

Hudpleie.

Restylane Facial Cleanser er et utmerket rensemiddel, litt dyrt kr.245,-men drøyt og varer lenge. 

Dag og natt krem.

Restylane Day Cream og Restylane Night Cream, samme serie er veldig flotte kremer, prisen på disse to produktene er tilsammen kr. 850-, men en får jo igjen for pengene.

For hele kroppen.

Det finnes produkter for det meste, og som sagt, det beste er at alt er økologisk.Man kan ikke glemme juicen heller da. Juice Plus+® er et fantastisk næringsrikt produkt som flere og flere mennesker ønsker å bruke. Juice Plus+® består av 17 frukter og grønnsaker som har fått lov å vokse uten kjemikaliesprøyting. Fruktene og grønnsakene solmodnes helt ferdig slik at alle næringsstoffene er tilstede, i motsetining har du importerte frukter og grønnsaker som blir høstet for tidlig og blir dessuten sprøytet underveis.

Umiddelbart etter innhøsting blir fruktene og grønnsakene presset til juice, deretter på en skånsom måte blir vannet, saltet og sukkeret fjernet. Igjen finnes da alle næringsstoffene som vitaminer, mineraler og enzymer m.m. Flere vitenskapøige undersøkelser anbefaler Juice Plus+® og alle de positive virkningene Juice Plus+® har vist seg å gi. Juice Plus+® vil styrke immunforsvaret ditt, reduserer oxidativt stress og har positiv inflytelse på kardiovarkulær helse samt andre helsefrembringende egenskaper. Juice Plus+® er et unikt produkt som hjelper deg med å leve sunt. Husk at ingenting kan erstatte frukt og grønnsaker i den daglige kost.

Anbefalt dose er 2 kapsler av frukt og 2 kapsler av grønnsaker hver dag. Juice Plus+® kjøpes som et sett og du får en boks med frukt og en med grønnsaker. Hver boks inneholder 60 kapsler.Pris kr.550


Hvis du liker å være brun, kjøp en selvbruningskrem i stedet for solarium eller ligge i solen. Da beskytter du huden din mot farlige UV-stråler og tidlig aldring. Skrubb huden før påføring, da blir du kvitt døde hudceller, og du får en jevnere farge som sitter lenger.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.03 | 19:28

http://jorellas.blogspot.no Der finner du oppskriften

...
02.03 | 17:17

Hei Ellen, ja den er farlig god og her er oppskriften

FIRKLØVERKAKE:
Denne kaken smaker bare helt fantastisk! Kakebunnen: 3 egg 3 dl sukker 1 ss kakao 1 dl sterk kaffe 3 dl hvetemel 1,5 ts bakepulver ---------------- Fyll: 1 pk vaniljesaus uten koking 2,

...
02.03 | 17:02

Heisann😊har du oppskrift til kaken,den så bare så nydelig ut😉vann i munnen her😄

...
04.01 | 15:51

Duer flink

...
Du liker denne siden