Blogg

Måtte bare ta et bilde av min firkløverkake som jeg laget til et besøk, heldigvis var det maaaange som forsynte seg, så det ble ikke mye igjen til oss andre som fremdeles kjemper og holder stand, men unner oss en aldri så liten bit når anledningen byr seg.

Sitter nå og lurer på om jeg skal bevilge meg en aldri så liten sen ettermiddagslur, er ganske trett etter en nokså søvnløs natt, der stormens herjinger holdt meg våken, det larmet og bråkte noe forferdelig, så ja jeg gjør det, vi snakkes etterpå.

Her et resultat av min nyeste hobby, spraying på plate/lerret. Det eneste aberet er at har man ikke maske blir man fort ør i hodet av alle sterke lukter, man kan være ute i frisk luft når en spraier, men det er ikke rette årstiden for det akkurat nå. Så nå har jeg tatt en pause til det blir mildere i været så jeg kan ta balkongen i bruk. Men gøy er det iallefall.

I dag har vi vært ute og spist sunt og godt på Egon restaurant, selv om det svidde litt i pengeboken må man  nå kunne skeie ut en gang i blant, etterpå blei det en aldri så liten lur på sofaen, men det var bare fordi det var søndag, nå er det  natt og senga venter, ny uke med masse nye muligheter venter og vi holder stand.

Nyeste kommentarer

02.03 | 19:28

http://jorellas.blogspot.no Der finner du oppskriften

...
02.03 | 17:17

Hei Ellen, ja den er farlig god og her er oppskriften

FIRKLØVERKAKE:
Denne kaken smaker bare helt fantastisk! Kakebunnen: 3 egg 3 dl sukker 1 ss kakao 1 dl sterk kaffe 3 dl hvetemel 1,5 ts bakepulver ---------------- Fyll: 1 pk vaniljesaus uten koking 2,

...
02.03 | 17:02

Heisann😊har du oppskrift til kaken,den så bare så nydelig ut😉vann i munnen her😄

...
04.01 | 15:51

Duer flink

...